dancing workouts for health & joy

contact

E-mail: vera@amania.be
Tel: 0494/12.12.80
Facebook: www.facebook.com/amania.be

rekening van a2o vzw
IBAN: BE39 9799 8185 4819, BIC: ARSPBE22, Argenta Spaarbank Antwerpen

privacy-statement

Deze site gebruikt geen cookies en plaatst op geen enkele manier gegevens op uw harde schijf. Wij houden ook geen gegevens bij over uw surfgedrag op onze site.

Wij houden in een beveiligd data-register persoonlijke gegevens bij van leden van vzw a2o, deelnemers aan cursussen van Amana Dance Theatre, Amania en Zintua, en lezers van onze electronische nieuwsbrief. Wij beperken ons daarbij tot de hoogst noodzakelijke gegevens. Er worden geen gegevens verzameld zonder actieve toestemming van de betrokkenen.

In overeenstemming met de wet op bescherming van de persoonlijke levenssfeer heeft iedereen recht op inzage, correctie en schrapping van zijn of haar gegevens.

Persoonlijke gegevens kunnen enkel doorgegeven worden aan de koepelvereniging Danspunt (www.danspunt.be), en blijven daar eveneens beschermd. Verder geven wij geen gegevens door aan derden, noch voor commerciële doeleinden, noch voor ander gebruik.

Verantwoordelijke voor de verwerking van de gegevens is Vera Van den Berghe. U kunt verzoeken om verwijderd te worden uit de database, inzage krijgen in de opgeslagen gegevens over uzelf, of correcties laten aanbrengen door haar een E-mail te sturen.

 

Nia verbindt Oosterse en Westerse bewegingsconcepten tot een geïntegreerd, holistisch Fitness-programma.

Een Nia les is een voortdurend overvloeien van Yin naar Yang, van expressiviteit naar kracht.

Nia laat zich inspireren door de organische bewegings-afloop van de zachte krijgskunsten zoals Taichi, de precisie en geconcentreerde kracht van Taekwando, de efficiënte functionaliteit van Alexander Techniek, de balans en centrering van Yoga, de spontaniteit en expressiviteit van Jazzdance…

Nia bevordert je lichamelijke en mentale fitheid, ondersteunt de natuurlijke intelligentie van je lichaam, intensiveert je vitaliteit, gezondheid en levensvreugde

Nia is een dans tussen lichaam, geest en ziel – de dans van je leven...